O nama

NAŠE VREDNOSTI

Zašto Sugar and Spice?

Mi smo agencija koja svoje vrednosti uključuje u sve što radimo.  Verujemo u digitalni sadržaj koji je lep, ali istovremeno i drugačiji. Sugar vam daje lep i funkcionalan digitalni sadržaj, a spice naglašava vašu jedinstvenost i daje vaš lični pečat.

 

Sugar and Spice je mesto gde se staro spaja sa novim, gde se tradicija susreće sa modernim, gde individualnost podrazumeva prihvatanje i poštovanje drugih, gde se ruše barijere i lepo postaje ne ono što je svačije i ponovljeno mnogo puta već ono što je naše, istinski i autentično.

Strast

Inspiraciju i strast nosimo uvek sa sobom

Stabilnost

Šta god da radimo, gradimo čvrste temelje

Autentičnost

Uvek smo svoji i poštujemo tuđe različitosti

Zajednica

Znanje je veće samo kada se deli

NAŠA PRIČA

Dobrodošli u našu digitalnu kuhinju

Sugar and Spice je agencija za digitalni razvoj brenda koja u svom radu spaja različite taktike i strategije digitalnog marketinga sa jedinstvenim inovativnim konceptom, kreiranim prema vašim specifičnim potrebama. 

 

Veliku pažnju posvećujemo, ne samo u radu na digitalnom sadržaju služeći se standardnim alatima, već volimo da zađemo u dubine i da se pozabavimo i analizom obrazaca ponašanja vaših kupaca. Celokupnu strategiju kreiramo u skladu sa psihološkim momentom kako bismo isporučili sadržaj koji ima emocionalnu vrednost za vašu publiku i time vam omogućili najbolje rezultate, a vašoj publici ono što im je potrebno.

 • Misija

  Naša misija je da podržimo ljude koji žele da slede svoje snove i naprave pozitivan uticaj na zajednicu.

 • Vizija

  Da pružimo inspiraciju i podršku u razvoju online poslovanja malim i srednjim preduzećima.

Pružamo najbolje rešenje za razvoj vašeg online poslovanja
Kako bismo vam osigurali uspeh, razvili smo koncept koji se zasniva na 3 principa kojima temeljno pristupamo kako bismo vam pomogli da ostvarite željene rezultate:
undraw_performance_overview_p9bm.png
 • Psihološki aspekt

  Saznajemo zašto nešto funkcioniše ili ne funkcioniše i kako treba. Zalazimo duboko u analizu vašeg brenda, pozicioniranosti na internetu i obrazaca ponašanja vaših kupaca kako bismo kreirali sadržaj koji ima emotivnu vrednost i ostvarili prednost nad konkurencijom.

 • Kreativni aspekt

  Radimo na vašoj autentičnosti. Osmišljavamo specifične karakteristike koje će vam pomoći da razvijete prepoznatljiv brend.

 • Finansijski aspekt

  Ovo je trenutak kada prelazimo u akciju i implementiramo sve što smo smislili. Fokusirani smo na povećanje vašeg profita i pažljivo biramo kojim ljudima ćemo se obraćati, kada, kako i koliko često, čime gradimo zajednicu lojalnih kupaca oko vas i štedimo vaš novac tako što isključujemo sve nepotrebne troškove.

Šta možete očekivati od nas?

 • Fokus na vaše ciljeve

  Sve naše aktivnosti usklađene su sa ostvarenjem vaših ciljeva.

 • Prijateljski odnos

  Znamo da u koži preduzetnika nekada nije baš lako, stoga smo tu da pružimo podršku i razmenu kreativnih ideja, kao i apsolutnu posvećenost.

 • Transparentan rad

  U svakom trenutku od nas možete očekivati potpuno otvorenu komunikaciju i transparentan rad.

 • Precizne analize

  Šaljemo vam precizne izveštaje, mesečne analize i preporuke za naredni period.

TESTIMONIJALI

Iskustvo Saradnika

Screenshot 20211025 180719 com

Kako se bavimo online prodajom, nakon što smo izradili sajt i sklopili saradnju sa dobavljačima, bilo je potrebno da se povežemo sa kupcima i ostvarimo prvu prodaju. Obratili smo se Mariji za usluge oglašavanja i već u prvim danima naše saradnje počele su da pristižu prve porudžbine, a broj pratlaca da se drastično uvećava. Prezadovoljan sam!

Bojan Pavlović,

Mali Miš

NEMANJA

Saradnja sa Marijom je bila sjajna! Unela je novu energiju i entuzijazam u ceo tim i saradnici su obožavali da sarađuju sa njom. Kada nam je predstavila svoju strategiju bili smo oduševljeni njenom motivacijom ali istovremeno i skeptični, međutim, zahvaljujući prodajnim tekstovima i kampanjama koje je odradila za nas, za samo dva meseca prodaja nam je skočila za 200%! Od tada je stekla apsolutno poverenje i svaku preporuku.

Nemanja Kisić,

Grupko

0 +
godina iskustva
0 +
kampanja
0 +
prodajnih tekstova
0 %
zadovoljnih klijenata